RAAMBELETTERING

Raambelettering zorgt voor naambekendheid en valt op langs de straat. Iedereen die uw zaak passeert is een mogelijke klant. Daarom is het enorm belangrijk dat u de aandacht onmiddellijk grijpt met een mooie visual of sterke  boodschap.

Wilt u uw etalage voorzien van de nodige reclame, maar weet u niet hoe u dit moet aanpakken? Dan kan u beroep doen op onze montagedienst. Zo bent u er zeker van zijn dat uw raambelettering correct geplaatst wordt.


ZANDSTRAALFOLIE

Zandstraalfolie geeft een bestaande glaspartij het uitzicht gezandstraald of gematteerd te zijn. Het grote voordeel van deze folie is dat het kleven ervan veel goedkoper is dan het raam te laten zandstralen of verzuren.

 

Overal waar privacy en discretie gewenst is, biedt de plaatsing van een zandstraalfolie een oplossing. Niet alleen toepasbaar op uw kantoor of bedrijf, maar zeker ook bij u thuis. Een zandstraalfolie combineert een hoge zichtwering met een hoge lichtdoorlaatbaarheid, zonder verlies aan licht.


ONE WAY VISION

De One Way Vision-folie  is een geperforeerde raamfolie die mensen buiten in staat stelt de gedrukte visuals te bekijken, terwijl de mensen in het gebouw kunnen genieten van het zonlicht en het landschap dat door de geperforeerde film kan worden waargenomen.


Interesse in onze raambeletteringen?

Vul het je gegevens in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.