Waarom kerstkaarten sturen naar uw zakenrelaties?

Gepubliceerd op 30 oktober 2020 om 13:25

In dit digitale tijdperk vraagt u zich misschien af waarom u nog kerstkaarten per post zou versturen. Het is immers veel makkelijker om gewoon een mailtje zakenrelaties te versturen. Toch geven kerstkaarten nog een belangrijke meerwaarde! We sommen hieronder enkele goede redenen op om uw zakelijke contacten een mooie kerstkaart te bezorgen.

Het is perfect mogelijk om een digitale kerstwens te versturen, maar deze blijft meestal ook digitaal. Weldra komen er weer nieuwe mails binnen en belandt uw kerstwens in de vergetelheid. Met een papieren kerstkaart is dit helemaal anders. De originele kerstkaarten ontworpen door BC Graphics krijgen zeker een mooi plaatsje op ieders bureau. Op deze manier blijven uw boodschap, naam en merk langer hangen bij de ontvangers van uw originele kerstkaarten.

Een kerstkaart versturen is de ideale gelegenheid om aan klantenbinding te doen. U toont ermee aan uw klanten dat u hen waardeert en zij zullen het attente gebaar zeker appreciëren! Bovendien zorgt u ervoor dat uw naam en logo opnieuw vers in het geheugen zitten voor het komende werkjaar.

U kan uw kerstkaarten ook naar uw werknemers versturen. Zo kan u uw dankbaarheid uiten voor hun harde werk. Dit geeft hen zeker de energie om er volgend jaar weer vol tegenaan te gaan! Het versturen van een kerstkaart is ook een mooie gelegenheid om een boodschap over te brengen. Verandert uw bedrijf van naam, verhuist u of opent u een nieuwe afdeling? U kan het samen met uw nieuwjaarswensen aan uw zakenrelaties laten weten.


«