In onze e-catalogen vind je een groot deel van ons assortiment blader er gerust eens door. Wil je graag de kledij eens passen, de stof eens voelen of extra tips welke kledij je best gebruikt bij welke activiteit. Kom dan eens binnen in de winkel dan tonen we jou de beste oplossing. We beschikken ook over een paskamer, zo ben je zeker van de maat.

Prijzen in de catalogen zijn excl. opdruk


Welke bedrukking is de beste?

Deze vraag word ons heel vaak gesteld, maar dat is niet de juiste vraag. Dan vragen wij, wat wil je doen met je textiel? Is het maar om 1 weekend aan te doen of wil je graag je textiel heel lang kunnen dragen. Heb je een vuile job en word dit elke dag gewassen of vervang je graag regelmatig je textiel. Wil je een klasse uitstraling of is het gewoon om eens gek te doen. Dat zijn allemaal zaken waar rekening moet mee gehouden worden bij de keuze van de bedrukking.

Zeefdruk transfer

Zowel op katoen als polyester leiden deze zeefdruk transfers steeds tot een onberispelijk resultaat. Ook voor werkkledij is deze transfer prima geschikt, met een wasbaarheid tot 90°C!

 

Bij deze techniek wordt het zeefdruk proces aangebracht op een drager, ideaal voor grote bestellingen. Daarbij kunnen deze transfers ook in grotere aantallen besteld worden om achteraf te gebruiken voor bijbestellingen zonder dat alles opnieuw ingesteld moet worden.

Digitale transfer

Bij digitale transfer wordt het ontwerp digitaal geprint. Ideaal om meer kleuren logo's in goede kwaliteit op het textiel te persen. Voor kleinere oplages is dit dus een perfecte oplossing.

 

Ook voor foto's of indien u niet beschikt over een uitgetekend logo en hier ook geen budget aan wil uitgeven is deze techniek de oplossing. Het bestand dient dan wel aangeleverd te worden met een minimum resolutie van 300 DPI.

Flex/flock transfer

Deze techniek is hetzelfde als de digitale transfer, maar je kan hier kiezen uit een beperkte kleurenkaart. Aan de hand van deze kleuren zal het logo/tekst er door een snijplotter uitgesneden worden. Achteraf wordt dit met een pneumatische pers op de textiel geperst.

Sublimatie

Sublimeren houdt in dat een digitaal geprinte tekst door middel van een hittepers in de polyestervezel wordt gedrukt. Bij het afkoelen sluit de vezel zich weer waardoor de inkt is opgesloten in het shirt. De opdruk is dus op geen enkele manier meer te verwijderen. Deze druktechniek is alleen uitvoerbaar op wit polyester.

Borduren

Borduurwerk geeft een professionele uitstraling aan uw club- of bedrijfskleding en is ideaal om relatiegeschenken en cadeaus persoonlijk te maken. U levert een afbeelding of logo en wij zorgen ervoor dat het wordt gedigitaliseerd en geborduurd. 


Om zo lang mogelijk van uw gepersonaliseerde kledij te kunnen genieten, geven wij u graag enkele richtlijnen:

OPGELET! De originele wasvoorschriften zijn niet meer van toepassing als de kledij gepersonaliseerd is.

  1. Wacht best met wassen tot 5 dagen na de productie. Dan heeft de personalisatie zijn optimale hechting bereikt.
  2. Sluit de ritsen en was uw kledij binnenstebuiten.
  3. Was op max. 40°C (1200 toeren). Zelfs een koud wasprogramma reinigt uw kleding.
  4. Gebruik nooit chloorbleekmiddel of een ander sterk detergent. Was best met een zacht vloeibaar wasmiddel, bij voorkeur eco.
  5. Gebruik geen wasverzachter, dit kan een negatief effect hebben op de hechting van de decoratie.
  6. Kleding met personalisatie nooit chemisch reinigen.
  7. Stop de kledij nooit in de droogtrommel.
  8. Strijk nooit over de personalisatie. Draai het kledingstuk binnenstebuiten en strijk op een lage temperatuur.