VERZENDING/LEVERING

Wat zijn de verzendingskosten of leveringstermijnen?

De verzendkosten zijn afhankelijk van het gewicht van uw bestelling.

Bij ons kan u kiezen voor een leveringstermijn van 1 dag, 3 dagen, 5 dagen, 7dagen, 10 dagen of 12 dagen. Dit geldt niet voor alle producten in ons assortiment.

Een leveringstermijn van 1 dag brengt een extra kost met zich mee van 50% van de kostprijs. Bij een leveringstermijn van 3 dagen komt er 20% extra bij. 

Wat moet ik doen indien mijn zending beschadigd is?

Het is altijd aan de ontvanger van de zending om de staat ervan te controleren bij ontvangst en in het geval er transportschade blijkt de volgende handelingen uit te voeren.

 

1. Op de leverbon aftekenen met de opmerking "verpakking pakket beschadigd". Bij elektronisch aftekenen de tekst door de chauffeur laten typen op zijn/haar kastje dewelke hij/zij u aanbied om op af te tekenen.

2. Foto van de schade aan de verpakking nemen (totale verpakking tonen op foto)

3. Foto nemen van het etiket op de verpakking.

4.Stuur ons de foto's, afgetekende leverbon samen met het ordernummer door zodat wij de nodige stappen kunnen ondernemen ten aanzien van de transporteur.

 

Deze handelingen zijn noodzakelijk om te bewijzen dat uzelf geen schade aan het pakket heeft toegebracht. Als bovenstaande handelingen niet worden gevolgd kan de transporteur weigeren om verantwoordelijkheid te nemen. Onze verantwoordelijkheid vervalt wanneer het pakket door verzonden is naar zijn eindbestemming. Dan valt alle verantwoordelijkheid op die transporteur.

 

Wat moet ik doen als mijn zending niet bevat wat ik heb gekocht?

Indien er iets niet klopt met wat u besteld heeft moet u direct contact opnemen via telefoon of mail.

Wij zullen de producten ophalen en herstellen of vervangen.